Скільки потрібно варити куряче філе

Скільки потрібно варити куряче філе?

Cerrena:

Куряче філе досить варити 30-35 хвилин, воно буде ніжним і готовим до вживання. Якщо варити з курячих грудок бульйон, то доведеться варити довше, щоб бульйон був смачним і ароматним (хоча таке практично не практикується) хіба, що таким способом можна варити бульйон для малюків, а з філе зробити м’ясне пюре з додаванням бульйону, щоб воно було ніжне, рідке і соковите.

stasya25:

Куряче філе готуватися дуже швидко, після закипання достатньо його поварити на середньому вогні хвилин 30 або 40. А взагалі готовність можна перевірити з допомогою виделки або ножа. Коли думаєте, що філе повинно б уже зваритися, просто проткніть його виделкою або ножем, якщо буде виділятися кров, то ще недоварено, якщо прозора рідина, то сварилася. Якщо нічого не виділяється, ніякої сік, то значить переварили і м’ясо буде сухим. Куряче філе е то відмінна їжа для тих, хто худне, так як це м’ясо пісне і для спортсменів на сушінню. Я ж більше люблю запечене куряче філе під сметанним соусом з грибами і сиром, щоб була золотава скоринка, варене мені не подобається.

Ольга sm:

Близько 45 хвилин треба варити філе курки з магазину для повної готовності. Хоча читала, що 30 хвилин філе просто вариться, а потім додаються спеції і воно ще 30 хвилин вариться. Бройлери швидше варяться. Що мене дивує, так це домашні сільські курки, якими пригостили мене родичі. Я не знаю в чому причина, але у них таке тверде м’ясо, що 45 хвилин мало. Доводилося філе відбивати для початку, щоб воно було м’якше, а потім варити близько 1,5 години.

Андрей0817:

Куряче філе не треба довго варити, так як з м’яса виварюються всі поживні речовини.

25 — 30 хвилин достатньо для курячого філе.

Але філе варять для різних цілей і від цього залежить на якому вогні їх варити: на повільному або сильному.

Якщо вам потрібний і бульйон і саме філе (смак), то варити треба на середньому вогні.

Якщо потрібно, щоб філе було найбільш смачним, то варити треба на сильному вогні (щоб м’ясо віддало в бульйон якомога менше смаку і корисності).

Радуга-Весна:

Є два види, як мінімум, курячих філе. Якщо куряче філе домашньої курки, то варити його треба від 30 хвилин до години. Все залежить від віку курки. Що стосується магазинного м’яса (філе курей), то тут час варіння філе скорочується майже вдвічі. Його треба варити 20-30 хвилин.

urri:

Куряче філе треба варити 30 або максимум 40 хвилин. Якщо філе буде варитися довше цього часу, тоді м’ясо стане сухим і не таким смачним. Готовність через 30 хвилин варіння можна перевірити, треба зробити надріз і подивитися колір м’яса, повинен бути білий і без крові.

Lissa777:

Куряче філе досить варити 35-45 хвилин( залежно від розміру шматочків) Саме за цей час філе залишиться соковитим і не перетравиться. Також раджу варити філе на середньому або повільному вогні, інакше може вийде дуже сухим і волокнистим.

stepanoff:

Якщо варити куряче філе в каструлі, то буде потрібно приблизно 30 хвилин. Якщо варити в пароварці, то 40 хвилин. А в мультиварці — 40 хвилин на режимі «Варка на пару». Щоб було смачніше можна додати приправи і спеції, ну і, звичайно, сіль.

elena-kh:

Куряче філе необхідно варити на сильному вогні півгодини, цього часу цілком достатньо, щоб воно приготувалося. Не варто варити довше, якщо мова йде про філе з курячої грудки. Якщо варити довше грудку, вона стане сухою і несмачною.

ДжонУэйн:

за Півгодини повинно вистачити в підсоленої воді. Мені подобається обсмажене філе в вершках і замариноване злегка в прираве каррі. Обсмажуєте філе, поперчіть ще трохи і за 2 хвилини кінця додайте вершки середньої жирності.

Пока нет отзывов